Caviarius 2011.06.07. 17:13

Kábelfektetés miatt késnek a vonatok

A korábbi információkkal ellentétben nem 20-25, hanem 40-60 perces késésekre kell számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon.

Mint ismert, szerda hajnalban Kűbánya-alsó és Kűbánya-felső  állomások között a sínekre fektettek 45 méter kábelt, emiatt a váltók nem működnek megfelelően.

A MÁV szakemberei már dolgoznak a kábelek eltávolításán, de a teljes javítás várhatóan a déli órákig is eltarthat. Ebben a hónapban ez már a harmadik eset, hogy ismeretlen tettesek nagy mennyiségű rézkábelt helyeznek el a MÁV területén.
- Kérjük a rendőrséget, hogy kiemelten foglalkozzon ezekkel az ügyekkel, hiszen cégünknek igen nagy problémát jelent ekkora mennyiségű rézkábel elhelyezése, sajnos a mi tároló kapacitásaink is végesek. - mondta Laczkó Iván, a MÁV KEFE (Kábel Eltávolító és Feldolgozó Egység) elnöke. 
A menetrendszerinti közlekedés a kora délutáni órákra állhat helyre.

 

 

 

 

Gyorshír:

A Budapest-Vác-Szob vonalon a 18:10-es zónázó személyvonat a mozdonyvezető kábelfektetése miatt
előreláthatólag 8-10 percet késik.

Címkék:vonat kábel Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbalta.blog.hu/api/trackback/id/tr822965083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása